Dacă ai adesea dureri de spate, suferi de insomnie sau ai o senzație constantă de oboseală, este recomandabil să mergi la un centru SPA pentru o ședință de masaj thailandez profesional. Alături de medicina pe bază de plante, masajul thailandez este una dintre principalele metode de vindecare ale medicinei tradiționale orientale. 

Practicile și tehnicile străvechi de masaj thailandez au un efect complex asupra corpului uman și ajută la vindecarea multor boli. Masajul thailandez este o metodă unică de lucru cu corpul, în timpul căreia sunt folosite o varietate de tehnici de influență care au fost dezvoltate de-a lungul secolelor. În timpul sesiunii, maestrul lucrează profund toate grupele musculare și folosește tehnici miofasciale care vizează relaxarea zonelor specifice tensionate.

Tracțiunea manuală este blândă și ajută la ameliorarea durerii la nivelul coloanei vertebrale. Se aseamănă cu pozițiile yoga, dar sunt mult mai eficiente și sunt efectuate sub supravegherea unui profesionist. În plus, maestrul are și tehnici de presopunctură în arsenalul său. Acționează cu pricepere asupra punctelor active, crescând nivelul de apărare al organismului, activând circulația sângelui și fluxul limfatic.

Masajul thailandez ameliorează oboseala, restabilește tonusul muscular și de asemenea, restabilește mobilitatea articulațiilor și a coloanei vertebrale. Aceasta este o oportunitate unică de a îmbunătăți trofismul și aprovizionarea cu sânge a mușchilor, de a le crește elasticitatea și de a păstra tinerețea sufletului și a corpului.

Care este secretul eficacității masajului thailandez?

În Orient, masajul thailandez tradiţional este considerat nu numai ca un set de exerciții fizice și manipulări, ci și ca un schimb de energie între participanții la procedură. Vindecătorii chinezi antici credeau că energia „Qi” circulă în corpul uman prin canale speciale. Dacă circulația fluxurilor de energie este întreruptă, apar oboseală cronică și diverse boli. Masajul thailandez, procedurile ayurverdice și tehnicile shiatsu sunt concepute pentru a armoniza fluxul de energie.

Elasticitatea musculară este foarte importantă pentru sănătatea umană. Mușchii slăbiți sau dimpotrivă, excesiv de tensionați, creează un stres suplimentar asupra articulațiilor și a coloanei vertebrale. Ca urmare, începi să ai afecțiuni cronice, dureri la nivelul coloanei vertebrale, spatelui și a gâtului. 

Și numai masajul thailandez poate reda elasticitatea și tinerețea mușchilor în doar câteva ședințe, precum și mobilitatea articulațiilor, ajutând astfel la vindecarea diferitelor boli.

Beneficiile masajului thailandez

Scopul și beneficiul principal al masajului thailandez este de a obține o armonie completă cu lumea exterioară, o stare pașnică de pace și un sentiment de încredere în propriile forțe și capacități. Există încă multe dovezi că masajul thailandez este benefic, mai ales dacă mergi în mod regulat la salonul spa. În timpul ședinței, coloana vertebrală este întinsă ușor, postura este corectată, tensiunea musculară este eliminată și durerile de spate dispar. 

Mulți clienți mulțumesc și susțin că ședințele de masaj thailandez le oferă un val puternic de forță și le îmbunătățesc performanța. Radiezi energie pozitivă și, desigur, toată lumea din jurul tău observă acest lucru. Corpul se odihnește în mod constant la nivel fizic și psihologic. Pielea și ochii strălucesc, postura devine dreaptă, starea de spirit este excelentă și energia pozitivă este imediat vizibilă pentru ceilalți.

Terapia prin masaj vizează o muncă amănunțită și profundă cu mușchii afectați, spasmodici, zonele de declanșare, ameliorarea durerii miofasciale, restabilirea omogenității structurii musculare și a mobilității articulare, normalizarea circulației sanguine, îmbunătățirea conducerii impulsurilor nervoase de-a lungul nervilor periferici.

Tinerețea, sănătatea și o perspectivă optimistă asupra lumii devin însoțitorii tăi fideli dacă mergi în mod regulat la salonul SPA pentru masaj thailandez.

Advertorial susținut de PSK

Lasă un răspuns