Îmbătrânirea este o etapă naturală a vieții, iar grija pentru cei dragi în aceste momente delicate este esențială. În România, AsertivO s-a impus ca lider în domeniul îngrijirii și recuperării medicale a vârstnicilor, cu o experiență de peste 8 ani. Cu un centru amplasat strategic în Otopeni, AsertivO are ca principal obiectiv îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice, oferind servicii medicale și sociale incomparabile.

Fondat în 2015 de către Andrei Marinescu, AsertivO a fost conceput ca răspuns la nevoile stringente ale familiilor în căutarea unui loc sigur și potrivit pentru îngrijirea persoanelor în vârstă. Inspirat de propria experiență în căutarea unui astfel de centru pentru un membru drag al familiei sale, Andrei Marinescu și-a propus să creeze un spațiu unde vârstnicii să se simtă ca acasă, iar viața lor să fie îmbogățită și să aibă sens.

AsertivO nu este doar un simplu centru de îngrijire și recuperare medicală pentru seniori; este o destinație care oferă un sentiment de vacanță tuturor celor care îl vizitează. Cu standarde de lux, echivalentul unui hotel de 4 stele, centrul este perceput de majoritatea rezidenților drept un adevărat cămin.

 Servicii de Îngrijire și Recuperare Medicală pentru Vârstnici

AsertivO oferă o gamă variată de servicii menite să răspundă nevoilor individuale ale vârstnicilor:

 Cazare:

– Camere spațioase cu 1 sau 2 paturi

– Dotări moderne, inclusiv aer condiționat, TV și Wi-Fi

– Tresături pregătite de bucătarul șef în restaurante proprii

– Servicii de spălătorie și uscătorie

– Supraveghere video internă 24/7

– Acces facil cu liftul

– Grădini și curți exterioare întinse peste 3000 mp

 Servicii Medicale și de Îngrijire:

– Echipă medicală experimentată, inclusiv medici geriatri și medici de familie

– Asistență medicală disponibilă non-stop, inclusiv administrarea medicamentației conform tratamentelor prescrise

– Kinetoterapie personalizată și masaj terapeutic

– Recuperare post-AVC și post-operatorie

– Recoltare probe pentru analize

– Terapie psihologică și socială individuală și de grup

– Servicii de igienă personală, inclusiv manichiură, pedichiură și frizerie

– Asistență duhovnicească și consiliere spirituală

 Servicii Opționale:

– Consultații la medici specializați

– Transport cu ambulanța privată

– Echipamente medicale suplimentare, inclusiv pat medical și oxigenoterapie

– Însoțire la spital pentru investigații suplimentare

– Organizare evenimente și aniversări

– Personalizarea camerelor conform preferințelor individuale

Acesta este mai mult decât un simplu centru de îngrijire și recuperare medicală pentru vârstnici; este un loc în care fiecare dintre rezidentii caminelor de batrani Asertivo se simte iubit, apreciat și îngrijit cu atenție și respect. Cu o experiență de peste 8 ani pe piață, AsertivO continuă să fie furnizorul premium de servicii sociale, oferind o oază de confort și siguranță pentru cei dragi.

 Standarde Ridicate de Confort și Siguranță

La AsertivO, confortul și siguranța rezidenților sunt prioritare. Cu un personal dedicat și experimentat, centrul asigură un mediu prietenos și plin de grijă pentru vârstnicii care îl numesc acasă. Fiecare detaliu este atent gestionat pentru a oferi o experiență plăcută și relaxantă:

– Nutriție de Calitate: Bucătarii noștri pregătesc mese echilibrate și delicioase, adaptate nevoilor nutriționale specifice ale fiecărui rezident. Meniurile sunt variate și includ opțiuni pentru diferite preferințe alimentare și nevoi dietetice.

– Activități Recreative și Sociale: Îmbătrânirea nu înseamnă să renunțăm la bucuria și activitățile plăcute. La AsertivO, rezidenții au acces la o gamă variată de activități recreative și sociale, precum jocuri de societate, excursii, serate muzicale și ateliere de creație. Aceste activități sunt concepute pentru a promova interacțiunea socială și a menține activitatea mentală și fizică.

– Supervizare și Îngrijire Profesională: Echipa noastră de asistenți medicali, kinetoterapeuți, asistenți sociali și personal auxiliar este disponibilă non-stop pentru a oferi îngrijire și suport. Fiecare rezident beneficiază de un plan personalizat de îngrijire, adaptat nevoilor sale individuale și actualizat în mod regulat în funcție de evoluția stării de sănătate.

– Acces la Servicii Medicale Specializate: În cazul în care este necesar, AsertivO facilitează accesul rezidenților la servicii medicale specializate prin colaborarea cu medicii specialiști din diverse domenii, precum neurologie, psihiatrie, dermatologie și oftalmologie. Astfel, rezidenții beneficiază de îngrijire medicală comprehensivă și de cea mai înaltă calitate.

– Ambianță Plăcută și Confortabilă: Spațiile de cazare sunt amenajate cu atenție și simț estetic, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne și confortabile, iar decorul este conceput pentru a crea un mediu relaxant și reconfortant.

 Angajamentul Față de Familie și Comunitate

La AsertivO, considerăm că familia este esențială și ne străduim să fim o extensie a familiilor rezidenților noștri. Comunicarea deschisă și transparentă este fundamentul relației noastre cu familiile, iar acestea sunt încurajate să fie implicate în procesul de îngrijire și luare a deciziilor.

De asemenea, suntem dedicați comunității noastre și ne implicăm activ în proiecte și inițiative care sprijină îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor în întreaga noastră regiune. Participăm la evenimente comunitare, oferim programe educaționale și de conștientizare și colaborăm cu organizații non-profit pentru a promova îmbătrânirea activă și sănătoasă.

AsertivO reprezintă o destinație de referință pentru îngrijirea și recuperarea medicală a vârstnicilor din România. Cu o experiență solidă și un angajament puternic față de calitatea vieții rezidenților, AsertivO oferă servicii incomparabile, într-un mediu sigur, confortabil și prietenos. Pentru cei care își doresc o oază de îngrijire și confort pentru cei dragi în vârstă, AsertivO este alegerea perfectă.

La AsertivO, ne mândrim cu standardele noastre ridicate și angajamentul nostru față de fiecare rezident. Fiecare zi este dedicată îmbunătățirii continuă a serviciilor noastre și asigurării că fiecare persoană în vârstă primește îngrijire și atenție personalizate. Suntem mai mult decât un simplu centru de îngrijire; suntem o comunitate dedicată îmbătrânirii cu demnitate și bucurie.

Lasă un răspuns