iunie 2017
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Top 20 Radio Wish
Twitter


Facebook
Etichete

Teo Trandafir, batjocorită de Bianca Drăguşanu? “Eşti o vacă împuţită”

Asistenta emisiunii “Un Show Păcătos” a jignit-o pe Teo Trandafir în timpul unui curs pe care fosta realizatoare TV îl preda la Şcoala de Film şi Televiziune. Iritată pentru că Teo i-a atras atenţia, cerându-i să fie atentă la oră şi să lase telefonul mobil din mână, Bianca a răbufnit şi a început să-i vorbească acesteia ca la uşa cortului

Potrivit ziarului Ring, scandalul dintre cele două a fost înregistrat cu un iPhone de către colegii Biancăi.
“Am văzut filmuleţul cu scandalul dintre Bianca şi Teo pe iPhone-ul unei prietene care frecventează Şcoala de Televiziune. Incidentul a avut loc la cursul ‘Emisiuni de divertisment’ ţinut de Teo Trandafir. Bianca nu suportă să i se spună verde-n faţă dacă greşeşte, aşa cum face Teo cu oricine. De la începutul cursului până aproape de sfârşit, Bianca, aşezată în primele rânduri, mânuia telefonul şi n-a fost atentă la absolut nimic. Când Teo a întrebat-o despre subiectul discutat până atunci, Bianca a spus că nu i s-a părut atât de interesant ca statul pe net. Şi de la Teo ai ce să înveţi, că e femeia tuturor posibilităţilor… Atunci Teo a rugat-o frumos să poftească afară din sală sau să închidă telefonul şi să fie atentă.

Foarte iritată, Bianca a ripostat şi a jignit-o pe Teo, spunându-i ‘Eşti vacă împuţită! Cum îţi permiţi să mă dai afară de la un curs pe care îl plătesc?! Nu te uiţi la tine ce maldăr de grăsime eşti?!’, înjurând-o într-un mare fel. A ieşit apoi trântind uşa şi strigând ‚că-şi bagă p… în Şcoala de Televiziune’”, a declarat martorul întâmplării.

Deşi a fost jignită de asistenta TV, Teo a ignorat-o, i-a mulţumit că a părăsit sala şi şi-a văzut mai departe de curs.  De atunci însă, Bianca a nu a mai călcat pe la şcoală, preferând să piardă taxa pe care a plătit-o. Mai mult, potrivit Ring, Bianca a negat conflictul cu Teo.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fii autentificat pentru a scrie un comentariu.

Comentarii recente
Bancul zilei
PARTENERI

DJ DARK