În fiecare an, apar noi talente muzicale care își fac loc pe scena muzicală. În acest articol, vom prezenta top 5 artiști emergenți pe care trebuie să îi urmărești în anul următor. De la tineri artiști cu un sound inovativ la trupe care încorporează stiluri muzicale noi, acești artiști sunt cu siguranță promisiuni ale viitorului.

Vom explora și de ce acești artiști sunt remarcabili, de la lirica profundă

până la sound-ul inovativ și capacitatea de a conecta cu publicul. De asemenea, vom discuta și despre cum acești artiști se diferențiază de artiștii și trupele consacrate și de ce ar trebui să le acordăm atenție.

1. Clairo

Clairo este o artistă care face furori în industria muzicală de câțiva ani. Sunetul ei rezonează cu atât de mulți oameni de toate vârstele, datorită abordării sale unice asupra compoziției și producției.

Cu siguranță nu îi este frică să-și asume riscuri sau să fie vulnerabilă când vine vorba de muzica ei; ceva ce mi se pare admirabil și inspirator. De asemenea, Clairo atribuie o mare parte din succesul ei internetului și platformei de socializare, deoarece crede că i-a permis să ajungă la mai mulți oameni decât oricând.

Ceea ce mă impresionează cu adevărat la Clairo este modul în care ea vorbește despre probleme precum sănătatea mintală, politica de gen și drepturile LGBTQ+ în cel mai sincer mod posibil.

Este clar că îi pasă cu adevărat de problemele despre care cântă și nu are intenția de a le folosi doar ca instrument de publicitate.

2. King Princess

King Princess, un muzician și artist în scena muzicală modernă de astăzi, face furori cu stilul ei unic de sunet.

La doar 21 de ani, King Princess a devenit rapid unul dintre cei mai prolifici artiști din industrie și nu dă semne de încetinire. Dar ce îl face pe King Princess atât de special?

Talentul ei brut strălucește în fiecare piesă pe care o lansează, care ating adesea teme precum dragostea și acceptarea – o temă comună în întreaga ei lucrare.

Versurile ei sunt incredibil de provocatoare și conțin un nivel incontestabil de relatabilitate pe care mulți fani îl apreciază; acest lucru este valabil mai ales pentru membrii comunității LGBTQ+ care se simt văzuți prin melodiile ei.

Muzica King Princess nu numai că oferă un sentiment de solidaritate pentru ascultători, dar oferă și un mesaj înălțător care încurajează individualitatea și exprimarea de sine.

3. 070 Shake

070 Shake este un artist a cărui lucrare o admir de mult timp. Mi s-a făcut cunoștință cu muzica ei când a apărut ca artist principal pe albumul lui Kanye West din 2018, „ye”.

Vocea ei hipnotică și sunetul unic m-au captivat de la început. De atunci, 070 Shake și-a lansat propria muzică și a devenit unul dintre artiștii mei preferați în ultimii ani.

EP-ul ei din 2019, „Glitter”, este plin de versuri încrezătoare, dar vulnerabile, care explorează teme precum sănătatea mintală, dragostea și identitatea.

Cu fiecare cântec ea creează ceva nou și proaspăt; nimic nu se simte redundant sau forțat. Ea se asigură că exploatează diferite genuri, rămânând fidelă sunetului ei.

Nu este de mirare că 070 Shake a câștigat respect de la alți artiști importanți precum Travis Scott și Pusha T, care au colaborat cu ea doar în ultimul an.

4. Yung Bans

Yung Bans este un artist unic care a făcut furori în industria muzicii hip hop și rap. Versiunile sale de trap și trap-pop au avut reverbere în publicul din întreaga lume, ajutând la crearea unui sunet care este cu adevărat al lui.

Alături de acest stil creativ, Yung Bans aduce fiecare performanță o energie care nu poate fi replicată nicăieri altundeva.

Combinația sa de ritmuri optimiste, cârlige captivante și versuri inovatoare fac o experiență de neuitat pentru fanii de toate vârstele.

Este clar că își pune inima în fiecare melodie pe care o creează, ceea ce se vede prin performanțele sale pasionate.

Nu numai că Yung Bans produce o muzică grozavă, dar se îngrijește și de cei mai puțin norocoși decât el, acordând sprijin unor cauze caritabile, cum ar fi inițiativele de conștientizare a sănătății mintale și campaniile anti-bullying.

5. Joyner Lucas

Joyner Lucas este un rapper și compozitor american din Massachusetts, care a făcut o mare declarație în industria muzicală în ultima vreme.

Sunetul lui este unic și ceva care iese în evidență, dar nu este doar de dragul de a fi diferit: își folosește vocea pentru a se confrunta cu probleme precum sănătatea mintală, rasismul, violența cu armele și brutalitatea poliției.

Nu-i este frică să se scufunde direct în aceste subiecte, deoarece vrea ca toată lumea să înțeleagă importanța de a avea aceste conversații.

Cântecele sale sunt adesea foarte personale, așa că în ele îi puteți auzi propriile lupte cu astfel de probleme, permițând, de asemenea, ascultătorilor să relaționeze.

În plus, Joyner Lucas se asigură că ambele părți ale subiectelor controversate sunt auzite; el face acest lucru creând două versiuni ale fiecărei melodii – una în care rapează ca el însuși și una în care își ia un personaj sau o persoană – pentru a oferi spectatorilor un punct de vedere diferit.

Lasă un răspuns