Se apropie cea mai importantă zi din viața ta? Visezi la o nuntă de poveste? În toiul pregătirilor pentru nuntă, mai este o decizie importantă de luat – unde să aibă loc petrecerea? Conace, castele, hoteluri, săli de banchet, restaurante, locuri în aer liber… acestea sunt doar câteva dintre propunerile disponibile pe piața de nunți. Varietatea locațiilor și numărul lor nu ușurează adesea alegerea. Așadar, la ce ar trebui să fii atentă pentru ca locul pe care îl alegi să îți garanteze ție și oaspeților amintiri frumoase?

Amintește-ți că locul unde va avea loc petrecerea trebuie să corespundă așteptărilor tale

Important este aceste locații nuntă trebuie să se potrivească cu tema petrecerii. Ai visat la o nuntă în stil boho , dar te gândești la un hotel de lux în centrul orașului? Acest lucru nu poate funcționa! Alege o locație în cort sau un restaurant din apropierea unei păduri. Alegerea unei teme este o tendință absolută de câțiva ani . Personalizează caracterul evenimentului și îi conferă o dimensiune unică. Laitmotivul sunt cel mai adesea elemente decorative asociate direct cu mirii.

Dacă ai visat la o nuntă glam și sala pe care o ai în vedere are tapet idilic cu flori pastelate – caută altceva. Este garantat că nici măcar fețele de masă selectate corespunzător, candelabrele la modă, sfeșnicele strălucitoare și șervețelele elegante nu vor aduce efectul așteptat.

Merită să îți amintești să discuți cu proprietarii unității despre chestiuni de amenajare. Uneori, aceștia nu sunt de acord să modifice decorațiunile. Aceasta poate fi mai târziu o surpriză neplăcută pentru miri.

Unii invitați ajung de departe la nunta ta – ține cont de ei

Apreciază-le eforturile și asigură-le cazare confortabilă. Alege o sală de nuntă într-un hotel sau caută un restaurant cu facilități de cazare. Fii atentă și la invitații cu copii mici. De asemenea, ei au nevoie de un loc sigur pentru ca cei mici să se culce atunci când părinții se întorc la petrecere. 

Must have-ul evident este o cameră pentru miri! Voi, în calitate de gazde, trebuie să rămâneți până la sfârșitul ceremoniei. Oboseala asociată cu stresul, multe emoții, multe pregătiri și în sfârșit multă distracție ar trebui compensate de o camera confortabilă pentru tinerii căsătoriți. 

Nunta este ocazia de a s întâlni toată familia și nu doar pentru a vorbi, ci și a dansa

Cheia unei petreceri de succes este atunci când oaspeții își petrec cea mai mare parte a timpului pe ringul de dans. Asigură-te că este suficient de mare pentru numărul de invitați.  Un ring de dans prea mic va face ca oaspeții să se calce unul pe celălalt pe picioare, ceea ce poate descuraja participanții la petrecere să se distreze împreună. Dar nu merge la cealaltă extremă! Dacă plănuiești o petrecere mai intimă, un spațiu prea deschis pe ringul de dans îi va face pe invitați să se simtă stânjeniți. 

Locația devine uneori cel mai important aspect al alegerii restaurantului. Și pe bună dreptate!

Distanța de la biserica sau primărie unde are loc ceremonia de nuntă trebuie să fie scurtă. De obicei, mirii aleg un restaurant nuntă  pe o rază de până la câțiva kilometri. Un traseu prea lung poate fi obositor pentru oaspeți și le ia timp valoros de distracție. Drumul către restaurant este semnificativ diferit de călătoria zilnică cu mașina. În timp ce distanța pe un traseu de 30 de kilometri până la serviciu nu te sperie, în această zi poate deveni prea împovărătoare. Acordă atenție dacă sala de nuntă este situată în apropierea zonelor verzi. O idee bună este să alegi un loc cu o grădină sau un parc bine întreținut. 

Verifică online părerile despre acea sală nuntă

Fotografiile în sine nu pot decât să te ajute să îți imaginezi organizarea propriei sărbători. Cu toate acestea, merită să profiți de experiența cuplurilor care deja au organizat o petrecere acolo. Astfel poți afla mai multe despre ospitalitatea gazdelor și vei obține o părere obiectivă despre gustul meniului de nuntă. De asemenea, poți obține informații despre alte elemente importante, precum sonorizare sală, acustică, lumini, aer condiționat și multe altele.

Lasă un răspuns