Potrivit lui Ed Sheeran, Khalid a fost implicat într-un accident de mașină săptămâna aceasta. Sheeran a împărtășit această veste nefericită cu fanii sâmbătă (24 iunie), când a cântat în locul lui Khalid ca invitat special în cadrul turneului său “Mathematics”. După aceasta, Ed Sheeran și-a susținut propriul concert ca de obicei.

Conform informațiilor de la Billboard, s-a luat legătura cu reprezentantul lui Khalid pentru a primi o actualizare.

“Voi spune asta după fiecare cântec, deoarece dacă oamenii nu știu că trebuia să fiu actul de deschidere astăzi, vor intra și vor spune: ‘Acest spectacol nu este așa cum m-am așteptat’”

La concert, Sheeran a declarat:

. El a continuat spunând: “Mă așteptam să fie mai multe artificii”.

Sheeran a făcut ce-a putut mai bun în această situație

Iar fanii săi prezenți la concert au avut ocazia să asculte mai multe cântece suplimentare în versiuni live și acustice de pe ultimul său album, numit Subtract. Aceste piese nu se regăsesc în mod normal pe lista sa principală de cântece pentru concertele din stadioane.

În timpul spectacolului de deschidere al lui Sheeran pentru el însuși, acesta a făcut o glumă că publicul va avea ocazia să-l vadă în două costume de scenă – un tricou alb și un tricou negru – în acea seară de sâmbătă. “Mă străduiesc din greu în seara asta”, a spus el în glumă.

“Mai obișnuiam ca atunci când încep să cânt să fie întuneric beznă, iar acum am ocazia să văd pe toată lumea. Este minunat”

a declarat Sheeran referitor la ora timpurie la care urmează să cânte.

Lasă un răspuns