mai 2017
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Top 20 Radio Wish
Twitter


Facebook
Etichete

Smiley Jazzy Jo – My Present For You (videoclip nou)

Smiley & Jazzy Jo realizeaza videoclipul ”My present for you”

Smiley a colaborat cu Jazzy Jo pentru o noua piesă, de data aceasta un track ce se găsește pe coloana sonoră a filmului Poveste de dragoste. My present for you vine fix ca un cadou pentru fanii cântărețului.

Noua piesă a fost produsă în studiourile de HaHaHa Production, Smiley cântând și versurile fiind scrise de Jazzy Jo în timp ce la partea muzicală, artista a fost ajutată de Şerban Cazan şi Marius Pop. Videoclipul My present for you, poartă semnătura HaHaHa Video Production, filmul Poveste de dragoste fiind regizat de către Cristina Iacob a fost distribuit pe marile ecrane pe data de 27 noiembrie, iar acum avem ilustrarea acestei melodii și cu scene din film.

Avem datoria de a lupta pentru o lume în care exista iubire. Iubirea ne definește pe noi ca specie. Poveste de dragoste este filmul perfect pentru luna decembrie, pentru oamenii care iubesc. Te vei simți mai bogat sufletește după ce vezi filmul acesta, spune Smiley.

Mi-am dorit pentru acest film o coloana sonoră care să ajungă la sufletul spectatorilor iar echipa HaHaHa Production a înțeles exact încărcătura emoțională a filmului. Am avut norocul de a lucra cu cea mai buna echipă, spune regizoarea Cristina Iacob.

In curând, Smiley, se pregătește de lansarea unui nou single împreună cu DOC.

Smiley & Jazzy Jo – My Present For You (Videoclip Nou)

YouTube Preview Image

Smiley & Jazzy Jo - My Present For You

Smiley & Jazzy Jo - My Present For You

Smiley & Jazzy Jo – My Present For You

6 Raspunsuri to “Smiley Jazzy Jo – My Present For You (videoclip nou)”

Lasa un raspuns

Trebuie sa fii autentificat pentru a scrie un comentariu.

Comentarii recente
Bancul zilei
PARTENERI

DJ DARK