iunie 2017
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Top 20 Radio Wish
Twitter


Facebook
Etichete

Lora către Vero (Wassabi): „Dă-ţi două plame şi revino-ţi!

La doi ani după ruptura de trupa Wassabi, Lora Petrescu e acuzată de fostele colege, prin vocea lui Vero, că se comporta ca Hitler şi le spiona chiar şi în timpul întâlnirilor amoroase.
Contactată de „ring”, Lora a reacţionat: „A fost un şoc, încă nu cred că fostele mele colege au declarat asemenea mizerii. Din filmările de pe Wassabi TV se vede că nu exista niciun «Hitler» şi nicio nebună perversă în trupă.
Sunt aberaţii sau ţine de vreo strategie de PR pentru relansarea lor. Singura dată m-am băgat în vieţile lor aducându-le în Wassabi. În rest  eram ca o familie, normal că ne păsa care cu cine iese, cu ce băiat se pupă, de ce, dacă băiatul e periculos sau e cuminte. Divergenţele au pornit de la pretenţiile profesionale ale fiecăreia. Eu şi Vero am mâncat din aceeaşi farfurie, am trăit amândouă cu 20 de lei pe săptămână. Fostele mele colege sunt prea talentate şi frumoase ca să ajungă să folosească asemenea metode de promovare. E timpul să facă ceva pe baze frumoase şi reale. Să-şi dea două plame fiecare şi să-şi revină, asta era vorba noastră când una o lua razna”. Lora a semnat cu SisterHood Live Records, casa de producţie a lui Adi Sîna de la Akcent, şi cu MediaPro Music, iar de Valentine’s filmează clipul piesei „No More Tears”.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fii autentificat pentru a scrie un comentariu.

Comentarii recente
Bancul zilei
PARTENERI

DJ DARK